Om Kirsten Westergaard

Hei, mitt navn er Kirsten Løwe Westergaard

(som i Kirsten Giftekniv... ikke Karsten, Kristin eller Kristine : )
 

Som 25 åring og deltidsansatt i en blomsterbutikk, fant jeg min plass i arbeidslivet... Det lå så nært at jeg ikke så det før jeg sto der med begge bena godt plantet i butikken og klødde meg i hodet mens jeg spurte meg selv "hvorfor har jeg ikke tenkt på dette tidligere...? " 

Min store interesse som barn var nemlig blomster. Jeg drømte opp fantasiblomster, og løp alltid rundt i hagen til besteforeldrene mine.... før jeg gikk inn i huset og sa hei :)

For ikke å snakke om den turen til Maderia da jeg var 10 år og ble nesten slått i bakken av å se mimosa trær i full blomst og digre hvite callablomster i grøfta...!

Så.. Etter nesten 3 år på "blomsterbenken" sto jeg med et Meget Godt bestått fagbrev i hånda og en stor apetitt for å lære mer. Det tok meg til København hvor jeg jobbet for trendsetteren Annette von Einem. Vi reiste jorden rundt for å konkurrere og lagde de vakreste blomstene til Københavns hoteller. 

Men etterhvert kom hjemlengselen... Det var bare rett og slett å innse at jeg ikke var så globetrotter og internasjonal som jeg hadde trodd at jeg var. 

Ønsket om å få jobbe med de tingene jeg brant inne med, pushet meg ut i den altoppslukende starte-sin-egen-bedrifts-idé i 2016, og siden da har jeg tatt mesterbrevet og levert blomster til mer enn 150 bryllup.

Det jeg nå jobber med i firmaet mitt er primært tre ting;
bryllup, grønn planter og blomsterkortene mine.

Jeg sitter med hele kjeden fra foto, design, bestilling av prøvetrykk, sortiment, varelager og utsendelser. Alt dette foregår ved siden av mine leveringer til bryllup og beplantning.

Jeg håper å høre fra deg,

vennlig hilsen 

Kirsten Løwe Westergaard

Blomsterdekoratør_Kirsten_Westergaard._

Først kom bildet, så kom blomsten..

FOTO VAR EN DEL AV LIVET MITT LENGE FØR JEG BEGYNTE I FAGET BLOMSTER. DET BLE DERFOR EN HELT NATULRIG OVERGANG Å FOTOGRAFERE DET SOM JEG SÅ RUNDT MEG PÅ JOBBEN.

KORTENE MINE ER ET RESULTAT AV DETTE TVERRFAGLIGE ARBEIDET MELLOM FOTOGRAFI OG BLOMSTER SIDEN JEG FIKK FAGBREV I 2010.

  • Instagram

© 2017 KW KORT