top of page
Blomsterdekoratør_Kirsten_Westergaard._

      Litt historikk

JEG ER UTDANNET BLOMSTERDEKORATØR, MED EGEN BEDRIFT.

FØR DET BLE FAGET BLOMSTER, VAR FOTO OG INTERESSEN FOR BOTANIKK EN STOR DEL AV LIVET MITT. DET BLE DERFOR NATULRIG FOR MEG Å FOTOGRAFERE DET VAKRE JEG SER RUNDT MEG AV BLOMSTER OG PLANTER.

KW KORT BLE TIL SOM ET RESULTAT AV HOBBYFOTOGRAFERINGEN

OG DEN LIDENSKAPLIGE INTERESSEN FOR BLOMSTER.

Kirsten Løwe Westergaard

Hei, mitt navn er Kirsten Løwe Westergaard

(som i Kirsten Giftekniv... ikke Karsten, Kristin eller Kristine : )
 

Som 25 åring og deltidsansatt i en blomsterbutikk, fant jeg min plass i arbeidslivet... Det lå så nært at jeg ikke så det før jeg sto der med begge bena godt plantet i butikken og klødde meg i hodet mens jeg spurte meg selv "hvorfor har jeg ikke tenkt på dette tidligere...? " 

Min store interesse som barn var nemlig blomster. Jeg drømte opp fantasiblomster, og løp alltid rundt i hagen til besteforeldrene mine.... før jeg gikk inn i huset og sa hei :)

For ikke å snakke om den turen til Maderia da jeg var 10 år og ble nesten slått i bakken av å se Mimosatrær i full blomst og digre hvite Callablomster i grøfta...!

Så.. Etter nesten 3 år på "blomsterbenken" sto jeg med et Meget Godt bestått fagbrev i hånda og en stor apetitt for å lære mer. Det tok meg til København hvor jeg jobbet for trendsetteren Annette von Einem. Vi reiste jorden rundt for å konkurrere og lagde de vakreste blomstene til Københavns hoteller. 

Men etterhvert kom hjemlengselen... Det var bare rett og slett å innse at jeg ikke var så globetrotter og internasjonal som jeg hadde trodd at jeg var. 

Ønsket om å få jobbe med de tingene jeg brant inne med, pushet meg ut i den altoppslukende starte-sin-egen-bedrifts-idé i 2016, og siden da har jeg tatt mesterbrevet og levert blomster til mer enn 150 bryllup.

Det jeg nå jobber med i firmaet mitt er primært bryllup og blomsterkortene mine.

Jeg sitter med hele kjeden fra foto, design, bestilling av prøvetrykk, sortiment, varelager og utsendelser. Hvis du har noen ønsker, så vil jeg gjerne høre fra deg så jeg kan tilpasse produktene mine enda bedre til kundens behov. 

 

Vennlig hilsen 

Kirsten Løwe Westergaard

KW KORT

v/Kirsten Løwe Westergaard

post@kirstenwestergaard.no  /  Tel. +47 908 89 879

org nr 995 738 236 mva

bottom of page